Kun ihminen on sata varma omasta ylemmyydestään ja vahva uskomuksissaan oikeana olemisen oikeutuksestaan hän tekee mitä vain sen enemmän ajattelematta sillä hän on oikeassa omasta mielestään. Tällaista ihmistä johtajana on historia saatossa käytetty hyväksi muutamien ryhmien vallan ja ahneuden pönkittämiseksi. Nämä nukkemestarit haluavat valtaa, varallisuutta sekä uskollisen kansan alammaisikseen orjina ketkä eivät ymmärrä olevansa orjuutettuja.

Missä tahansa suuressa kaupungissa tai yhteiskunnallisesti tärkeässä paikassa on kamera, siitä ei välitä eikä niitä enää huomaan kun on tottunut siihen. Netissä on sivustoja missä on vakoiluohjelmia ettet voi kirjoittaa rakkaimmallesi ilman että nukkemestari lukee viestisi. Et voi käydä tarpeillasi ilman puhelimen pirinää ja jos se ei ole mukana joudut selittämään läheisellesi missä olit kun et vastannut. Connectin or slaving people, eli orjuuttaako lähimmäiset toisensa niin ettei huomata kuka sen itse asiassa teki?

Kvartaalitalouden, globannilasmin ja suoritusyhteiskunnan tarkoitus on kaikille, vähänkään muita medioita  kuin hs, yle, Nytimes ym. valtaapitävien, lukeneille selvä.  Viittaan ensimmäiseen kappaleeseen ihmisille mietittäväksi kuinka pentagonin hiiren kokoiseen reikään mahtui biisoni ilman että ulkopuolelle ei jäänyt läjä karvoja eikä hiirenkolo suurentunut..  Kyllä nukkemestarit tiesi jo lähtiessä ettei mene läpi sellaisenaan mutta kun sillä ei ole väliä, teko on niin röyhkeä ettei kukaan halua uskoa siihen. Mutta miksi?

Lähtötilannne on se että on varustettu hulluja, annettu rahaa ja aseita aiheuttamaan sotaa, hätää ja kärsimystä. On annettu biologisia aseita näille imperialistien mielestä vähemmän älykkäille vääräuskoisille ja saadaan heidät tappelemaan keskenään mistä seuraa yhteiskunnan vajoaminen syvemmälle ja kauemmaksi teknologistuneesta ns. sivistysvaltiosta. Näillä on kuitenkin maan antamaa varallisuutta millä imperialististen kehitysvaltioiden nousu on luotu ja sen kehityksen halutaan jatkuvan varsinkin kun se varallisuus kasautuu niihin harvoihin käsiin kuka on oikeasti vallassa maailmanpolitiikassa.
Sitten tulee tilanne että kehitys meinaa taantua ja varallisuus ei kasva eksponentiaalisesti kuten suoritusyhteiskunnassa on vaatimus. Kvartaalittain on oltava kasvua, joten ihminen asetetaan haasteen eteen, kun teet enemmän ja paremmin olet parempi ihminen, mutta kenen silmissä? Lapset ovat yksinään suurimman osan aikaa ja näkevät vanhempiaan ehkä sen 1-2 tuntia päivässä, niin kenen silmissä ihminen on parempi ja arvokkaampi?

Sitten tapahtuu sitä arvoa vaativalle pulmallinen tilanne kun nämä ns hullut voisivat alkaa vaatia saamillaan aseilla osuuttaan siitä kaikesta varallisuudesta millä tämä imperialistinen kehittynyt maapallon osa on saanut aikaan ja osakseen. Lisäksi pitää ratkaista kuinka valvoa ja hallita omia kansalaisiaan kun tehdään laittomuuden pojan tekoja, miten estää kapina ja saada valtuutus itsestään selvälle rikkeelle. Mikä voisi olla niin järkyttävä tapahtuma että sen varjolla voi tehdä mitä vain ja saada näihin tekoihin täyden luottamuksen ja valtuudet. Nukkemestarit valitsee ensin täysin ohjailtavan hallitsijaksi ja varmistavat tämän valinnan sijoittamalla riittävän ajoissa idiootin sukulaisia mahdollisiin ongelma vaalipiireihin. Loput voidaan hoitaa kuten eräässä tapauksessa missä äänioikeutettuja oli alle 700 ja ääniä luettiin yli 5000 kun ei sivistyneessä sivilisaation ylemmässä valtiossa tarvita kansainvälisiä tarkkailijoita.

Kenellä ymmärrys on tajuaa mitä 2000 vuotta sitten tarkoitettiin laittomuuden pojalla.

Suuri uhka oli näkyvissä kun yksi näistä ns. hulluista vääräuskoisista valtioista oli saamassa teknologiaa millä voi tuhota kaiken mihin nukkemestareiden varallisuus ja valta perustuu. Vanha vihtahousu vihollinen oli varustanut ja tuonut tätä teknologiaa näille imperialistin silmissä vähempi arvoisille. Koska vihtahousun joukoissa on tähän harvojen valittujen kerhoon kuuluvia niin tieto ei jää saamatta, sillä ollaanhan yhteisellä asialla varallisuuden sekä vallan säilyttämisessä. Ratkaisu on ilmeinen ja niin röyhkeä ettei sitä kukaan tohdi kyseenalaistaa ja jos nyt joku jotain levittelee niin leimataan hihhuleiksi ja hörhöiksi. Kun neljä viikkoa putkeen annetaan sitten tuutin täydeltä hirvittäviä kuvia iskusta kauneinta ja parhainta sivilisaation kukkaa vastaan upealla retoriikalla pahuudesta niin ansa on valmis.

Kansa hyväksyi laajat poliisi oikeudet ja pidätykset ilman selityksiä, tiukat ohjat tutkia kenet tahansa ja missä tahansa eikä kukaan vastusta. Perustuslaki roskakoriin sillä kertaa ja laittomuuden puppelipoika jatkaa sätkyilemistä kun ei ymmmärrä (älyä) tai osaa käyttää saksia lankojen katkaisemiseksi. Eikä sillä niin väliä kun vaimona on poikaystävänsä tappanut nainen (tätä ei 98% edes tiedä!).  kuka tukee miestään rukoilemaan luojaa että varmistetaan oikeutus. Tyhmiä on helppo hallita, kun koulutus on alemmalla tasolla kuin kehittyvissä maissa niin ei ole pelkoa että jäisi kiinni.

Tosi asia on vain se että itseään tyhmempien vallan alla on ikävä elää, suuri osa ihmisistä kuitenkin elää Luojan vallan alla ja näkevät mihin kaikki on johtamassa. Kaikkivaltiasta ja kaikkitietävää on ihmisen vaikea huijataja siksi tietoisuus kasvaa monin paikoin.

Näitä tekstejä saa vapaasti kääntää kaikille kielille sekä kopioida lähetettäväksi sähköpostitse. Tavoitteeni on kirjoittaa ennen ensi joulua että maailmanloppu on peruttu. Kiitos, mikäli en kirjoita en ole temmattu jumalaa vastaan taivaisiin vaan jossain muualla jatkamassa kärsimystä.

Ystäväsi,

Yeshua