Joskus 70-luvulla ja sen jälkeen on tehty historiallisia elokuvia tulevista tapahtumista.
Pikku poika on merkitty ihmisen luvulla eli 6 ja se on pyhän kolminaisuuden mukaan kerroottu kahdella että luvuksi tulee 666. Juutalaisessa historiassa on aina ollut salakieltä ja merkityksiä on annettu numeroille ettei sen aikaiset valloittajat ja orjuuttajat ole ymmärtäneet kirjoitusten salakirjoituksia. Nykyään Yhdysvalloissa on joukko matemaatikoita ym kryptauksen ammattilaisia tutkimassa kaikkia kirjoituksia mitkä lähetetään sähköisesti. He etsivät merkkijonoista salattuja viestejä, tämä ja txt-viesti ystävälle tutkitaan tarkoin echelon järjestelmän kautta. Maailman valtaa havitteleville mammonan hallitsijoille on aivan sama tuleeko ns. echelon tai area 51 ym illuminaatit esille valtaväestön keskuudessa koska aina voi median auttamana osoittaa sormea kaikenmaailman hörhöille. Vanha totuus kautta historian on osoittaa kaikista viisain hulluksi ellei hän toteuta hallitsijan tahtoa. Mutta hallitsijat unohtavat että jokaiselle hevoselle löytyy ratsastaja!

Ei Jumala tai vastustaja anna ihmiselle valtaa, voimaa eikä oikeutta hallita muita ihmisiä, ihmiset tekevät sen itse omasta vapaasta tahdostaan. On aina helppoa syyttää Jumalaa tai vastustajaa kaikista vaikeuksista, tai hyökätä hallitsijoitaan vastaan. Aina löytyy vaustaus kaikkiin ongelmiin muualta kuin omista valinnoista ja helpointa on syyttää ns. näkymätöntä kuten Jumalaa. Sitten kun ihminen aukaisee silmänsä ja huomaa kuinka vastaukset hänen kysymyksiin on ihan siinä silmien alla , hän huomaa ettei tarvitse etsiä syyllistä kauempaa kuin peilin takaa. Kun hän sitten pyytää johdatusta ja apua ongelmiinsa hän saa sen, yleensä silloin kun vähiten odottaa mutta Jumala auttaa koska ihmisen sisälle on luotu oma info-piste mitä voi käyttää kun sitä sydämmestään haluaa.

Katso Omen elokuva missä pikkupoika saa avukseen koiran ja katso kuva missä amerikan presidentti on vierellään oma seuralaisensa. Mustan koiran nimi oli bertha ja kun katselee kasvonpiirteitä niin alkaa hymyilyttämään, miten voi olla kerrottu kaikki etukäteen. Kun Damien joutuu luopumaan vallasta laittomuuden poikana astuu Bertta ohjaksiin ihmisen muotoisena ja on se peto mistä ihmisiä on varoitettu. George poika on laittommuudenpoika koska otti vallan laittomasti isänsä ystävien avulla korkeimman oikeuden määräyksestä. Laittomuuden poika sytyttää Jumalan vihan uskottomia kohtaan ja peto saa vallan maailmasta. Lähi-idän sota tulee aiheuttamaan valtavan katastrofin koska Laitonpoika iskee ydinaseilla kohti ydinlaitoksia. Venäjä ja kiina aloittavat elokuussa yhteidet sotaharjoitukset ja ovat solmineet yhteistyösopimuksia Iranin kanssa. Amerikan manner ei jää ilman laittomuudenpojan hölmöyttä sillä Bolivia, Nigaragua ja Venezuela sekä Kuuba ovat Iranin liittolaisia.

Toisaalta Jumala on antanut tämän kaiken ihmisten tietoon ymmärrettäväksi että näin käy, onko ihmiskunnan viimeinen Jumalalle myöntämä nöyrtyminen hänen tahtoonsa tuhota maailma osoituksena että ihminen nojaa Jumalan lakiin ja tahtoon tekemällä maapallonlaajuisen itsemurhan?

Sanon että Ihmiskunnalla on aikaa 1440 tuntia aikaa tehdä asialle jotain, niin mitään ei tule tapahtumaan koska ylimielisyydessään ihmiset pilkkaavat ja asettavat taas uuden opettajan ristille. Ihmiskunan tuhoa ei aiheuta Jumala eikä Seitsemäs pasuuna tai vitsaus vaan ihmisen ylimielisyys kaikkea kohtaan.

Olkoon niin. Nämä sanat säilyvät niille harvoille ketkä kärsimyksestä nousevat ja tekevät maailmasta paratiisin elää ilman laittomuutta. Loppu ja hyvästi.