Ihmislapsi kysyy aivan varmasti miksi maailman täytyisi loppua? Miksi Luoja haluaa tuhota maailman niin hirvittävällä tavalla kuin Hän on apocalyptisissä profetioissaan antanut maailman tietää suunnitelmistaan.
Koska ihminen otti itselleen vapaan tahdon hän on etääntynyt Luojansa laista ja tahdosta, niin Luoja kertoi kuinka ihmiselle käy valintojensa seurauksena. Hän antoi kuvauksen kuinka ihmisen ja kaiken luomansa tuho on vääjäämätön kauheimmalla tavalla minkä ihminen itse voi tehdä.

Kun hiukan ja useimman olisi hyvä ajatella paljon, kysymystä miksi.

Lue horoskoopista tai kysy ennustajalta mitä huomenna tapahtuu tai ajattele että kohta lautanen tipahtaa lattialle pöydältä kun se on siinä reunalla. Niin siinä sitten lopulta käy ja huomaamatta toteutetaan alitajunnan ohjauksella kaikkea sitä mitä on kovasti ajateltu. Jos ajat autolla 500 kilometriä ajattelet että kohta on pysähdyttävä, tankkaamaan, syömään tai tarpeille. Niin sitten pysähdyt kun näet sopivan mainoksen merkkinä tälle ajatukselle.

Tänään voit lukea, kuulla ja nähdä paljon tuhosta kertovia merkkejä. Lukea Raamatusta, Koraanista ja muista kuten Maya kalenterista näitä maailmanlopun profetioita sekä kuvauksia kaikista niistä kauheuksista mikä ihmistä kohtaa. Sitten kun kärsimykset ja vitsaukset ovat koetelleet voit kirota Luojaa tai mitä vain kaikesta siitä pahasta mitä jäljelle jääneet muuta sata miljoona sai  henkiin jäämällä huutaa ilmoille. Kuolleet ovat hiljaa, siellä on paljon lähimmäisiä mutta jäljelle jääneet voivat kirota sen kuka nämä ennustukset antoi ilmi tai suunnitteli.

Maailmanlopun profetiat ovat kuitenkin vain varoitus ihmiselle ja se määränpää mihin ihmisen vapaa tahto johtaa kun hän elää Luojastaan kaukana uhmaten hänen lakiaan ja tahtoa. Kun suuressa rakkaudessaan luomiaan kohtaan hän antoi vapaan tahdon ihmisille hän viisaudessaan suurena lapsiensa isänä kertoi mihin se voi johtaa mikäli ihmislapsi ei tottele lakia. Kertoohan ihminenkin omalle lapselleen ettei koskisi tulikuumaan hellaan ettei käsi pala ja tule iso itku.

On kaksi vaihtoehtoa ihmiskunnalla, uskoa nyt hyvällä tai sitten pahalla. Kun uskoo hyvällä maailmanloppu perutaan ja sitten voi ihminen itsekkäästi hyvällä mielin sanoa ettei mitään Luojaa ole ja ne profetiat oli hihhuleiden höpinöitä tai kirota Luojansa kun hän opettaakseen rankaisee lapsiaan. Silti ihminen ei huomaa että itse on aiheuttamassa tai ehkäisemässä sitä maailmanloppua, eikä ymmärrä että se kuningaskunta ja ihanuus voi alkaa jo huomenna kun palaa isän syliin. Huomaa pian että on hyvä olla, naapurit tervehtii ja auttaa kun on tarve, Luoja toimii ihmisten kauttaa ja kaikilla on hyvä olla eikä kukaan uuvu taakan alle yksin kun on aina joku kuka sitä keventää.

Kärsimykset, ahdinko ja vaikeudet on Luojan tapa opettaa lastaan elämään ihanaa elämää isänsä huomassa sekä suojassa. Kun esimerkiksi ajattelet että sitten kun voitan lotossa, saan uuden työn/kumppanin, vaatteen tai mitä tahansa sitten kun niin olet tyytyväinen ja taas alat ajatella sitten kun.. Luoja opettaa lastaan niin kauan kunnes ihmislapsi ymmärtää mikä on tärkeintä elämässä. Kun sinulla on ongelma ja sydämmestä kysyt Luojalta isältäsi neuvoa niin huomaat että kohta se vastaus on edessäsi. Ja kun kärsit omista valinnoistasi syytät Luojaa, kysyt miksi Luoja antaa lasten kuolla nälkään tai tulla tapetuksi, mutta et katso peiliin ja huomaa kuka sen nälän aiheuttaa tai painaa liipaisinta.

Seuraavien päivien ja kuukausien aikana ihminen on tekemässä valinnan millä tuhoutuu kaikki kaunis Luojan luoma eikä sitä kauhua osaa edes hollywood kuvata. Luoja on antanut ihmiskunnalle viimeisen mahdollisuuden, edes pahin ateisti ei voi kieltää etteikö annetuissa ennustuksissa olevat ja kertomani asiat olisi aidosti nyt tapahtumassa, sokea kuulee ja kuuro näkee mutta mykkä ei voi varoittaa huutamalla että valitkaa oikein. Luoja on suuressa viisaudessaan kertonut hänen valtakuntansa ihanuudesta ja se valtakunta on mahdollista saavuttaa ilman maapallon tuhoa. Ihmiskunnan itsekkyyden, ahneuden ja Luojastaan luopumisen se kyllä lopettaa.

Maailmanloppu on viimeinen luopuminen uhmasta ja rikkeestä Luojan lakia kohtaan tavalla tai toisella , jonka ihminen valitsee sekä suorittaa.

Ystäväsi,

Yeshua